De vernieuwingen van de Vespa 2018

De vernieuwingen van de Vespa 2018

Elk jaar is er weer de Autosalon in Brussel. Hier staan niet alleen de automerken, maar ook de scootermerken. Zo staat Vespa hier ook. Vespa laat tijdens de motorshow in Brussel zien welke vernieuwingen er zijn aangebracht op Vespa Primavera 2018 en de Vespa Sprint 2018. Naast de Primavera die wij gewend zijn van Vespa, brengt Vespa nu ook een Primavera 50th Anniversary model uit. De 50th Anniversary staat in het teken van het 50-jarig jubileum van de Vespa Primavera.

Vespa Primavera 2018

De Vespa Primavera heeft voor 2018 een reeks updates gekregen voor meer comfort, veiligheid en een vernieuwde stijl. Een belangrijke update is de maat van de velgen: de maat van de velgen is in de toekomst 12 inch, hiermee zijn ze de grootste in de historie van Vespa, en onderscheiden zich nog nadrukkelijker dankzij een bijzonder vijfspaaks ontwerp. De LED-verlichtingstechnologie wordt nu toegepast in de voor- en achterlichten, terwijl de Bike Finder en het op afstand te openen zadel nu standaard zijn. De opvallende stropdas op het front en de chromen top op het voorspatbord zijn beide nieuw.

Verder zet de Vespa Primavera 50th Anniversary het 50-jarig jubileum van deze klassieker kracht aan. In 1967 werd de allereerste Primavera door Vespa gelanceerd op de motorshow van Milaan, waarna deze in 1968 gevolgd werd door de marktlancering. De Primavera 50th Anniversary jubileumuitvoering die Vespa nu uitbrengt onderscheidt zich door de uitzonderlijke lichtblauwe en bruine kleuren met een daarop afgestemd zadel, strakke grijze afwerking van de vijfspaaks velgen en natuurlijk het bijbehorende embleem.

Vespa Sprint 2018

Het bekende model van Vespa, de Vespa Sprint, heeft een aantal stilistische en technische ontwikkelingen ondergaan. De zichtbaarheid is verbeterd dankzij de LED-verlichtingstechnologie die nu geïmplementeerd is in de voor- en achterlichten, terwijl de Bike Finder en het op afstand openen van de zadel nu standaard zijn. Daarnaast is de stropdas een nieuw element bij de Vespa. Naast de normale Sprint heeft Vespa ook de sportieve uitvoering, de Sprint S. De Sprint S benadrukt de sportieve styling van de Vespa Sprint nog meer en is ontworpen als de meest bruisende Vespa binnen de snor- en bromscooterreeks. Daarnaast komt de Sprint S ook nog eens in een nieuwe kleur, namelijk glans grijs.

Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten