Snorscooter keuren naar bromscooter is mogelijk

Snorscooter keuren naar bromscooter is mogelijk

Omkeuren snor naar brom: €89,-
Nieuwe kentekenplaat: €30,-
Montage kentekenplaat: €0,-
Snelheid geven van brom: vanaf €80,-
Helm: vanaf €69,-
Ophalen: €25,-
Terugbezorgen: €25,-

Klant dient zelf zijn verzekeraar van het omkeuren op de hoogte te brengen!

Per 1 januari 2023 is het verplicht een helm te dragen op een snorscooter. Wij kunnen een soort van lichte fietshelm leveren welke alleen op een snorscooter gedragen mag worden. Wanneer u omkeuren overweegt is het wellicht beter meteen een volwaardige helm aan te schaffen. Want nu eenmaal een helm gedragen moet worden heeft de blauwe kentekenplaat een groot deel van zijn waarde verloren, waardoor omkeuren van snor naar brom logisch wordt.  Een goede helm is leverbaar vanaf €69,-.

Vanaf 1 januari 2023 kunnen wij dit omkeuren voor u verrichten, uw scooter hoeft hiervoor niet naar de RDW. Wij kunnen deze werkzaamheden zelf verrichten, waarbij wij ook de blauwe kentekenplaat kunnen vervangen door een geel exemplaar.

Na aanschaf van een helm en het omkeuren is het wellicht logisch de snorscooter de snelheid van een bromscooter te geven. Ook hierin kunnen wij voorzien. De kosten van het sneller maken kunnen sterk variëren. De kosten van het sneller maken bedragen minimaal €80,- In sommige gevallen bedraagt het beduidend meer. Wanneer dit het geval is wordt u hiervan vooraf op de hoogte gesteld.

Picture of Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten