Snorscooter keuren naar bromscooter is mogelijk

Snorscooter keuren naar bromscooter is mogelijk

Omkeuren snor naar brom: €79,-
Nieuwe kentekenplaat: €30,-
Montage kentekenplaat: €10,-
Snelheid geven van brom: vanaf €100,-
Helm: vanaf €69,-
Ophalen: €25,-
Terugbezorgen: €25,-

Per 1 januari 2023 is het verplicht een helm te dragen op een snorscooter. Wij kunnen een soort van lichte fietshelm leveren welke alleen op een snorscooter gedragen mag worden. Wanneer u omkeuren overweegt is het wellicht beter meteen een volwaardige helm aan te schaffen. Want nu eenmaal een helm gedragen moet worden heeft de blauwe kentekenplaat zijn waarde verloren, waardoor omkeuren van snor naar brom logisch wordt.  Een goede helm is leverbaar vanaf €69,-.

Vanaf 1 januari 2023 kunnen wij dit omkeuren voor u verrichten, uw scooter hoeft hiervoor niet naar de RDW. Wij zullen deze werkzaamheden zelf verrichten, waarbij wij ook de blauwe kentekenplaat kunnen vervangen door een geel exemplaar.

Na aanschaf van een helm en het omkeuren is het wellicht logisch de snorscooter de snelheid van een bromscooter te geven. Ook hierin kunnen wij voorzien. De kosten van het sneller maken kunnen sterk variëren. Gemiddelde zullen de kosten van het sneller maken €100,- zijn.

Package deal:

Wanneer u bij ons een helm aanschaft, het omkeuren laat verrichten, de plaatvervanging laat verzorgen en de scooter laat sneller maken ontvangt u een korting van €50,-

Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten