De nieuwe modellen van Sym

De nieuwe modellen van Sym

2018 is voor alle brommer- en scooterfabrikanten een jaar waarin veel gaat veranderen. De fabrikanten hebben de overstap moeten maken naar de Euro4. Mede hierdoor zullen er een paar modellen niet meer terugkomen, maar ontstaan er ook weer andere, plaatsvervangende modellen. Zo is ook bij Sym een wijziging in het assortiment geweest. Zo is de Sym Symphony SR al bij de categorie “niet meer leverbaar” te vinden en er zullen nog meer volgen. Aan de andere kant heeft Sym ook weer nieuwe modellen ontworpen. De nieuwe modellen van Sym komen rond eind februari en eind maart.

Orbit III

Sym heeft de welbekende lijn van de Sym Orbit uitgebreid met de Sym Orbit III. Er zijn een aantal kleine aanpassingen geweest. Zo zijn de knipperlichten naar het stuur verhuisd en is deze Sym Orbit III voorzien van een USB aansluiting. De Sym beschikt over een tank met een inhoud van 5,7 liter. Hiermee is de tank een klein stukje groter dan die van zijn voorganger. De Orbit behoudt zijn sportieve look, maar met deze kleine aanpassingen is het toch weer een andere ervaring.

*De Sym Orbit III is vanaf eind februari te verkrijgen bij Gerard Mulder

Jet14 50

Het nieuwe pareltje van Sym, de Sym Jet14 50. De Sym Jet14 is naast de Orbit III het nieuwste model van Sym. De Jet14 kennen we allemaal natuurlijk als motorscooter, maar Sym heeft nu ook besloten om hier een scooter- en brommeruitvoering van te maken. Alle kenmerken van de motorscooter kan je terugvinden in de scooter- en bromuitvoering. De Sym Jet14 is voorzien van een vlakke voetplaats waardoor er meer ruimte is om je voeten te laten rusten. De Jet14 is licht en gemakkelijk manoeuvreerbaar, hierdoor zijn ritjes in de stad geen enkel probleem voor deze scooter. De ruimte onder het zadel is een groot genoeg om een helm en handschoenen in op te bergen, tevens is er zelfs een verborgen haakje aanwezig.

*De Sym Jet14 50 is vanaf eind maart te verkrijgen bij Gerard Mulder

Picture of Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten