Scooter gratis thuis afgeleverd

Scooter gratis thuis afgeleverd

Wij komen de scooter met onze eigen bezorgservice gratis bij je thuis afleveren. De scooter is dan volledig rijklaar, tenaamgesteld, voorzien van kenteken en volle tank benzine en olie. Je hoeft na levering dus niks meer zelf te regelen en kan direct genieten van je nieuwe scooter! Je krijgt van ons een uitgebreide instructie over je scooter en er is tijd om al je vragen te beantwoorden. Voor het bezorgen van de scooter maken wij telefonisch een afspraak om een datum en tijd af te spreken. Vaak is het zo dat de scooter binnen een week gratis wordt bezorgd. Je betaald dus niet nog eens bovenop de prijs van de scooter. 

Scooter snel in huis

Ook een scooter die je online koopt kan dus snel geleverd worden. Vaak nog sneller dat wanneer je de scooter in de scooterwinkel koopt. Iedereen wil na een aankoop uiteraard zo snel mogelijk genieten van een nieuwe scooter. Daarom wordt de scooter niet alleen snel geleverd, maar ook nog eens geheel rijklaar. Zo kan je direct na ontvangst van de scooter heerlijk gaan touren bij jou in de buurt. Wij hebben zeer tevreden klanten in onder andere onderstaande grote steden in Nederland. 

Hieronder vind je alle A-merk scooters die wij op het moment aanbieden. Door op het desbetreffende merk te klikken kom je op de scooterpagina uit. 

Gerardmulder.nl