Scooters uit voorraad leverbaar

Scooters uit voorraad leverbaar

Bij Gerard Mulder zijn vrijwel alle scooters uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat je geen gedoe hebt met lange levertijden en dus niet lang op jouw nieuwe scooter hoeft te wachten. Vaak is het bij een online scooter aankoop zo dat deze nadat de order is geplaatst eerst nog besteld moet worden. Dit is bij Gerard Mulder dus niet het geval. Omdat wij officeel dealer zijn van de scootermerken die wij online aanbieden, is ook de levertijd van een scooter die besteld moet worden korter. Denk hierbij aan de minder gangbare scooter merken en uitvoeringen. Wanneer je jouw ideale scooter hebt gevonden, hebt samengesteld en je betalingswijze hebt gekozen, maken wij na afronding van de bestelling een afspraak met jou over de levering van de scooter. In de tussentijd zorgen wij ervoor dat de scooter volledig rijklaar wordt gemaakt, het kenteken wordt aangevraagd, de scooter wordt tenaamgesteld en doen wij een voorstel voor de verzekering, waar je vrijblijvend je keuze uit kunt maken. 

Wij komen de scooter met onze eigen bezorgservice, volledig rijklaar, tenaamgesteld, voorzien van kenteken en volle tank benzine en olie gratis bij jou thuisbezorgen. Hierdoor ben je er zeker van dat de scooter op een correcte wijze wordt geleverd. In de meeste gevallen is dit al binnen een week! Je krijgt van ons een uitgebreide instructie over het gebruik van je scooter en er is tijd om al je vragen te beantwoorden.

Hieronder vind je alle A-merk scooters die wij op het moment aanbieden. Door op het desbetreffende merk te klikken kom je op de scooterpagina uit. 

Gerardmulder.nl