Betaalmogelijkheden

Diverse betaalmogelijkheden voor het kopen van een scooter

Gerard Mulder biedt een aantal verschillende betaalmogelijkheden voor het aanschaffen van een nieuwe scooter. Naast betalen via iDEALovermaken op onze rekening of betalen bij aflevering van de scooter, kan je ook comfortabel scooter leasen of volledig rentevrij de scooter in 12 maanden uitgesteld betalen. Zo kies je altijd de betalingswijze die op dit moment jou het beste uitkomt.

Scooterlease

Scooterlease betekent dat je tegen een aantrekkelijk maandbedrag, inclusief een gedeelte rentekosten, je eigen scooter kunt kopen. Er is geen verplichte aanbetaling en er is geen sprake van een slottermijn. Je bent direct vanaf het begin volledig eigenaar en aan het einde van de looptijd heeft de scooter ook nog een fikse restwaarde. Je kunt kiezen uit een looptijd van 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. Je bent en blijft eigenaar van de scooter, ook wanneer de looptijd van de lease is verstreken, zonder restschuld. Tussentijds extra inlossen is geen probleem en bovendien boetevrij. Tevens heb je de mogelijkheid een aanbetaling te doen, waarmee de kans groter is dat de leaseaanvraag wordt goedgekeurd. Daarnaast valt het maandbedrag dat je moet betalen lager uit. De meeste populaire lease scooter van het moment is de Vespa Sprint. Met een negatieve BKR is het vaak niet mogelijk om een scooter te leasen. Meer informatie over het leasen van een scooter met een BKR vind je hier.

Scooter uitgesteld betalen

Naast onze aantrekkelijke scooter lease kunnen wij ook uitgesteld betalen aanbieden. Je kunt dan de scooter binnen 12 maanden betalen, zonder rente kosten. Je betaalt eenmalig slechts 99,95 administratiekosten, welke in het totaalbedrag wordt meegenomen. Je bepaalt zelf gedurende de 12 maanden uitgesteld betalen wanneer, hoe vaak en hoeveel je betaalt. Je betaalt dus op de tijden dat het jou uitkomt! Mocht er na deze looptijd nog een bedrag openstaan, dan ga je vanaf dat moment rente betalen.

Scooter betalen bij aflevering

Je betaalt de scooter contant aan de chauffeur op het moment dat wij de scooter bij je thuis afleveren. Je hoeft niet te betalen voor de aflevering. Gerard Mulder bezorgt geheel gratis in heel Nederland. In het geval van betalen bij aflevering kunnen wij in sommige gevallen vragen om een kleine aanbetaling. Deze aanbetaling kan op voorhand worden overgemaakt op het rekeningnummer van Gerardmulder.nl.

Betalen via iDEAL of overmaken op rekening

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je scooter afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma. Naast betalen via iDEAL heb je ook de mogelijkheid zelf het geld op onze rekening over te maken. De betaalgegevens ontvang je in het geval van een online bestelling, aan het einde van de bestelling van de scooter.

Interesse gewekt?

Hieronder vind je alle A-merk scooters die wij op het moment aanbieden. Door op het desbetreffende merk te klikken kom je op de scooterpagina uit. 

Gerardmulder.nl