De nieuwe Vespa 2018

De nieuwe Vespa 2018

Zoals elk jaar komen er nieuwe modellen en kleuren op de markt. Oude modellen worden vervangen of vernieuwd met de nieuwste technieken. Voor 2018 is het deze keer anders. Alle scooters worden niet alleen voorzien van de nieuwste technieken of andere kleuren, maar ook het motorblok is anders. De Euro4 treedt vanaf 1 januari 2018 in werking en dit betekent dus ook dat alle merken hun motoren moeten aanpassen aan de Euro4 norm. Zo ook Vespa, maar Vespa heeft niet alleen hun motoren aangepast. Vespa heeft namelijk ook een e-scooter ontworpen, de Vespa Elettrica. Vespa heeft verder gekeken en heeft ook voor komend jaar een gelimiteerde lijn op het programma staan, de Vespa Primavera Yacht Club. Voor zowel de Vespa Primavera als voor de Vespa Sprint zijn er vernieuwde modellen.

Vespa Primavera 2018

Vanaf 2018 is de nieuwe Vespa Primavera leverbaar. De nieuwe Vespa Primavera zal in de Euro4 uitvoering komen. De Euro4 norm moet er voor zorgen dat de luchtkwaliteit beter wordt en dan de schadelijke stoffen die vrijkomen minder worden.

De Vespa Primavera 2018 komt nu ook in een, waarschijnlijk, gelimiteerde uitvoering. We hebben het hier natuurlijk over de Vespa Primavera Yacht Club. De Primavera Yacht Club is te herkennen aan de chique uitstraling die deze scooter met zich meebrengt. De Yacht Club is te herkennen aan haar blauwe details zoals bijv. de velgen, het zadel en de stropdas. Naar alle waarschijnlijkheid is de Vespa Primavera Yacht Club vanaf het voorjaar leverbaar.

Zoals te zien is op de foto’s komen er waarschijnlijk ook nieuwe kleuren aan. Op EICMA zijn o.a. de kleur mat bruin en de kleur licht blauw voorbij gekomen. De licht blauwe kleur lijkt veel op de Azzurro, maar is toch iets lichter dan de Azzurro uitvoering.

Vespa Sprint 2018

Daarnaast is de nieuwe Vespa Sprint ook weer in 2018 leverbaar bij Gerardmulder.nl. De nieuwe Vespa Sprint zal in de Euro4 uitvoering komen. De Euro4 norm moet er voor zorgen dat de luchtkwaliteit beter wordt en dan de schadelijke stoffen die vrijkomen minder worden.

Volgens de geruchten is er een nieuwe kleur op komst voor de nieuwe Vespa Sprint S. De huidige Vespa Sprint S kennen wij al en is ook in de bekende mat grijze kleur te verkrijgen. Nu heeft Vespa op de EICMA in Milaan laten doorschemeren dat er wellicht een nieuwe kleur komt voor de Sprint S 2018. Deze kleur zal hoogstwaarschijnlijk een glans grijze kleur worden. Dit zal dus betekenen dat naast de mat grijze versie er waarschijnlijk ook een glans grijze uitvoering komt.

Niet alleen voor de Sprint S komt er een nieuwe kleur. Er komt namelijk ook een nieuwe kleur voor de Sprint uitvoering. Er werd op de EICMA al een sneak preview gegeven en voor de Sprint zal er waarschijnlijk een mat rode uitvoering komen.

Net als voorgaande jaren, is het mogelijk om ook in 2018 de Vespa Primavera, de Vespa Primavera Yacht Club, Vespa Sprint en de Vespa Sprint S te kopen of te leasen bij Gerardmulder.nl. Zo kunt u maandelijks een vast bedrag betalen voor de scooter en toch veel plezier hebben van deze prachtige Euro4 scooter. Gerard Mulder bezorgt ook gratis door het gehele land en kan vaak binnen een week overgaan op levering.

Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten