Update Euro4 ontwikkelingen

Update Euro4 ontwikkelingen

Door de Euro 4 norm zijn veel fabrikanten druk bezig geweest om hun modellengamma hierop aan te passen. De Euro 4 norm zorgt ervoor dat de uitstoot van schadelijke stoffen van de verbrandingsmotoren wordt verminderd. De fabrikanten SYM, Peugeot, Derbi en Tomos zijn hard bezig geweest om aan de nieuwe regelgeving te voldoen. Een aantal modellen hebben gelijk een kleine update gekregen, maar er zijn helaas ook een paar modellen die niet meer terug komen. Over hoe en wat lees je hieronder.

Peugeot
Peugeot is een van de grotere fabrikanten en had een gamma van 6 verschillende modellen. Helaas wordt deze terug gedrongen naar 4 modellen, de Citystar en de Vivacity komen helaas niet meer terug. De Peugeot Tweet zal vanaf februari te verkrijgen zijn in de Euro 4 versie, de Peugeot Kisbee en Peugeot Speedfight zijn vanaf maart te verkrijgen in de Euro 4 versie. De Peugeot Django krijgt er 2 nieuwe kleuren bij, maar welke kleuren dat zijn is nog niet bekend.

Sym
Vanaf februari zijn de bekende modellen weer te verkrijgen. De Sym Orbit II, Fiddle III, Symphony ST, Allo en de X-pro bezorgscooter komen allemaal in de nieuwe euro 4 uitvoering terug. Tevens komt er een oude bekende weer om de hoek kijken, de Sym Fiddle II komt weer terug en ook de Fiddle II komt in de bekende euro 4 uitvoering. Verder komt er nog een nieuw model van de Sym Mio, deze krijgt een nieuwe naam: New Mio, een nieuw model van de Sym Orbit II en de Jet 14. Ook bij Sym zijn er helaas een paar modellen die vanaf 2018 niet meer leverbaar zijn, de Symphony SR en de Jet4 4T.

Derbi
Derbi komt in 2018 met een Derbi Senda SM lijn. Deze lijn voldoet aan de nieuwe euro 4 norm. De modellen die geleverd zullen worden zijn de Derbi Senda SM DRD Xtreme, de Derbi Senda SM DRD Xtreme Limited Edition en de Derbi Senda DRD Racing 50 SM.

Tomos
Tomos is er in geslaagd om haar modellen met een 2-takt motor te laten voldoen aan de nieuwe strenge Euro 4 norm. Helaas heeft Tomos een kleine vertraging opgelopen en zullen een aantal modellen niet in januari, maar pas in februari leverbaar zijn.

Kopen en leasen 2018
Ook in 2018 is het bij Gerardmulder.nl mogelijk om een scooter te kopen of te leasen. Stel online je scooter naar wens samen en bestel gemakkelijk in onze webshop. Of je nou een retro, sportieve of stads scooter wilt kopen, bij Gerard Mulder zit je altijd goed! Neem een kijkje bij ons aanbod aan Vespa, Piaggio en Sym scooters. Alle scooters op voorraad en gratis thuisbezorgd! Komt kopen in één keer niet goed uit? Bij Gerard Mulder kan je jouw eigen scooter leasen. Scooter leasen betekent dat je tegen een aantrekkelijk maandbedrag, inclusief een gedeelte rentekosten, je eigen scooter kunt rijden. Er is geen verplichte aanbetaling en er is geen sprake van een slottermijn. Je bent direct vanaf het begin volledig eigenaar en aan het einde van de looptijd heeft de scooter ook nog een fikse restwaarde.

Picture of Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten