Scooter kopen Utrecht

Scooter kopen in Utrecht? Gratis bezorging!

Scooters zijn in Utrecht een perfect vervoermiddel, vooral in het drukke stadshart van Utrecht is een scooter makkelijk. Met de scooter overal gratis parkeren en snel een terrasje is in Utrecht een waar feest. Net als in veel andere grote steden in Nederland is de Piaggio Zip de meeste verkochte scooter van Utrecht. In een onderzoek van de Hogeschool van Utrecht is gebleken dat scooters goedkoop zijn om mee te rijden.

Scooter kopen Utrecht

In Utrecht leveren wij alle scooters van de bekende merken. Elke week bezorgen onze scooter specialisten Peugeot scooters en Sym scooters in Utrecht. Het bezorgen gebeurt met onze eigen bezorgdienst voor scooters.

Vespa Utrecht

Vespa scooters kopen of leasen is ook in Utrecht een ware trend. De aanschaf van een Vespa scooter is een hele uitgave daarom kiezen steeds meer van onze klanten voor Vespa leasen in Utrecht. Zowel de Vespa Sprint, Vespa Sprint S en de Vespa Primavera worden in utrecht erg veel verkocht. Je kunt altijd een mooie aanbeiding voor een Vespa krijgen. Het leasen van een Vespa in Utrecht is mogelijk vanaf € 1,- per dag. Meer informatie of het leasen van een scooter vindt u hier.

Retro scooter Utrecht

Met een retro scooter Utrecht naar je werk, lekker touren of even snel de stad in? Dan is een scooter ideaal! Doordat de scooter kleiner is dan bijvoorbeeld een auto is het makkelijk wendbaar door het Utrechtse verkeer. En bijkomend voordeel: je betaalt ook geen parkeerkosten en alsnog ben je middenin de stad. Hoeveel voordeel wil je hebben? Bekijk snel met welke retro scooter Utrecht je mee wordt verrast.

Een retro scooter Utrecht online kopen? Geen enkel probleem bij Gerard Mulder. Bekijk direct ons brede assortiment met retro scooters. In het assortiment zitten onder andere de bekende Sym Fiddle Een retro scooter Utrecht bestel je veilig en snel op deze website.

Gerardmulder.nl