Scooter kopen Amsterdam

Scooter kopen in Amsterdam? Gratis bezorging!

In Amsterdam een scooter kopen is tegenwoordig heel gemakkelijk. In Amsterdam kan je naast bij de scooterdealer ook online een scooter kopen. Het voordeel hiervan is dat je het huis niet meer uit hoeft om een scooter uit te zoeken of op te halen. Gerard Mulder levert de door jou samengestelde scooter zeer snel en helemaal gratis bij jou in Amsterdam af. Wij komen de scooter met onze eigen bezorgservice, volledig rijklaar, tenaamgesteld, voorzien van kenteken en volle tank benzine en olie bezorgen. Je hoeft na levering dus niks meer zelf te regelen en kan direct genieten van je nieuwe scooter! Je krijgt van ons een uitgebreide instructie over je scooter en er is tijd om al je vragen te beantwoorden. Hierdoor kan je heerlijk scooter rijden zonder zorgen. Wij bezorgen o.a. in:

Amsterdam-oost, De Pijp, Slotervaart, Nieuw Sloten, Geuzenveld-Slotermeer, Jordaan, Molenwijk, Osdorp, Rivierenbuurt, Gaasperdam

Populaire scooters in Amsterdam

Scooters in Amsterdam zijn erg populair. Iedereen wil wel gezien worden al rijdend op een mooie retro scooter in de straten van Amsterdam. Mensen jong en oud kopen tegenwoordig liever een zuinige 4-takt scooter om op te rijden dan een auto die qua prijs duurder is in de aanschaf en onderhoud. Het meeste populaire merk is de Vespa Scooter. De Vespa is niet alleen in Amsterdam, maar ook in de rest van Nederland een erg gewilde retroscooter. Vespa onderscheidt zich met het echte retro design en uitstekende kwaliteit. De Vespa scooter heeft een uitstekende wegligging en is dankzij de 4-takt motor ook nog eens zuinig in het verbruik. Naast de Vespa wordt ook de Sym scooter besteld in Amsterdam. Dit is een goedkoper alternatief en Sym levert naast retro scooters ook sportieve scooters voor een lage prijs. Voor het volledige scooter aanbod kunt u kijken bij ons aanbod aan scootermerken.

Scooter leasen in Amsterdam

Scooters leasen in Amsterdam is de laatste jaren erg populair geworden om een scooter te kopen. Scooter lease betekent dat je tegen een aantrekkelijk maandbedrag, inclusief een gedeelte rentekosten, je eigen scooter kunt rijden. De prijs die je per maand betaald voor de scooter is afhankelijk van een aantal wensen; de prijs van de scooter, de optionele accessoires en de gewenste looptijd. Een aanbetaling is niet verplicht en er is geen sprake van een slottermijn. Je bent direct bij de levering van de scooter in Amsterdam volledig eigenaar en aan het eind van de looptijd heeft de scooter

Een aantal klanten uit Amsterdam die een scooter hebben gekocht bij gerardmulder.nl

Gerard Mulder heeft al jaren ervaring met het afleveren van scooters in Amsterdam. Hier vind je een klein aantal afleveringen in de afgelopen tijd. Zoals je ziet leveren wij de scooter helemaal gratis en tenaamgesteld af in heel Amsterdam. Binnen een week maken wij een telefonische afspraak om de levering van de scooter te bespreken. Onze klanten zijn over het algemeen erg tevreden over de snelle levering van Gerard Mulder. Een kleine selectie van onze verkopen bij Amsterdammers: 

is erg tevreden met haar nieuwe Sym Sym Fiddle 2 scooter! De scooter is gratis afgeleverd.

Mevr. Baltes Amsterdam

en haar nieuwe Sym Allo mat grijs. De retroscooter wordt voornamelijke gebruikt om lekker op te touren.

Mevr. Bolderdijk Amsterdam

en zijn nieuwe Vespa Sprint zwart 4-takt. Dhr. Wolkers is erg tevreden over de snelle en gratis levering van zijn nieuwe Vespa.

Dhr. Wolkers Amsterdam

Gerardmulder.nl