Scooter kopen Rotterdam

Scooter kopen in Rotterdam? Gratis bezorging!

Ben jij in Rotterdam opzoek naar een nieuwe scooter? Het team van Gerard Mulder levert jouw nieuwe af in Rotterdam, zonder bezorgkosten. 

Scooter kopen in Rotterdam

Ook in Rotterdam is het steeds moeilijker om je auto te parkeren en sta je vooral in het centrum van Rotterdam steeds vaker vast met de auto. Een scooter kopen in Rotterdam is dan ook een slimme keuze. Door de aanschaf van een scooter kan je van deur tot deur reizen bent u niet afhankelijk van de tijden van de trein of metro. Ook zijn de kosten van een scooter in Rotterdam veel lager dan een auto of het openbaar vervoer.

Goedkope scooters in Rotterdam

Twee jaar garantie op je scooter is natuurlijk erg belangrijk wanneer je een brom- of snorscooter aanschaft. Veel mensen die een scooter in Rotterdam zoeken vinden de prijs die je voor een dergelijk vervoermiddel betaalt natuurlijk minstens zo belangrijk. Ook wat dat betreft zit je bij Gerardmulder.nl in Rotterdam wel goed. Wij hebben altijd scherpe scooteraanbiedingen en met bijvoorbeeld de Piaggio Zip is het voor onder de 2300,- al mogelijk een A-merk scooter te rijden.

Scooter lease Rotterdam

Wanneer je niet in één keer de scooter kunt of wilt betalen bieden wij uitgebreide betaalmogelijkheden. Zo is het mogelijk om jouw scooter in Rotterdam te leasen. Vanaf € 1,- per dag rijd je al een nieuwe scooter inclusief fabrieksgarantie. Ook alle scooteraccessoires voor jouw scooter kunnen worden geleverd en gemonteerd. De scooter wordt door ons gratis bij jou in Rotterdam bezorgd.

Populaire scooters in Rotterdam

Elk jaar worden er in Rotterdam meer scooters verkocht, Vooral de retro scooters zie je veel in Rotterdam. De Sym Allo is in Rotterdam de best verkochte retro scooter, deze scooter met zijn zuinige 4-takt motor is geheel na eigen smaak samen te stellen. Sinds dit jaar is de Peugeot Django in Rotterdam ook een absolute verkoophit ook hiervan zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De meest verkochte scooter in Roterdam is en blijft toch de Vespa. Gerard Mulder is het adres voor het kopen van een Vespa Sprint of Vespa Primavera. Wij kunnen deze Vespa scooters dan ook uit voorraad leveren en gratis bij jouw in Rotterdam bezorgen.

Een aantal klanten uit Rotterdam die een scooter hebben gekocht bij gerardmulder.nl

en zijn Sym Sumphony, die hij voor woon/werk verkeer gaat gebruiken.

Dhr. Van Denderen Rotterdam

en zijn nieuwe Sym Allo 4-takt

Dhr. Slotboom Rotterdam

Gerardmulder.nl