Vespa Sprint S 2017 – Nieuwe kleur

Vespa Sprint S 2017 – Nieuwe kleur

Vespa Sprint S 2017

De populairste Vespa van het moment, de Vespa Spint S, misschien zelfs wel de meest populaire scooter überhaupt wordt in 2017 op een aantal punten gewijzigd. Ten eerste zal de Vespa Sprint S in 2017 niet alleen leverbaar zijn in de kleur mat grijs, maar komt er ook een ‘Sprint S Giallo Opaco Met’. Dit is een mat gele Vespa Sprint S uitvoering die zicht ten opzichte van de normale Sprint onderscheid met een sportieve S look. Zo is de scooter voorzien van een matte lak en stoere zwarte velgen.

Levertijd Vespa Sprint S 2017

Over de levertijd van de Sprint S 2017 is nog niet veel bekend. De verwachting is dat de Vespa in de loop van het 2e kwartaal uitgeleverd zal worden. Dit betekent dat Scooterstore in het voorjaar de eerste nieuwe Sprint S scooters kan leveren. Mocht je niet willen wachten tot met de aanschaf van het 2017 model, dan kan er nog altijd gekozen worden voor de Vespa Sprint S mat grijs. Deze is nog altijd bij ons uit voorraad leverbaar met een korting van maarliefst 300 euro. Dit is dus het moment om een mat grijze Sprint te kopen.

Sprint S betalen in termijnen

Ook in 2017 biedt Scooterstore de mogelijkheid om een Sprint S in termijnen te betalen. Deze nieuwe scooter leasen kan al vanaf 68 euro per maand. Je bent dan volledig eigenaar van de Vespa en betaald iedere maand een vast laag bedrag om de Sprint S te kopen. Direct kijken naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op of stel je eigen Sprint S 2017 samen op onze website.

Update 5-5-2017:
De nieuwste Vespa Sprint S mat grijs 2017 is nu leverbaar. Zo kunnen wij de Vespa Sprint Grigio Titanio binnen een week bij jou thuis afleveren. 

Picture of Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten