Nieuwe Vespa kleuren 2017

Nieuwe Vespa kleuren 2017

Vespa Modellen en kleuren 2017

Het einde van 2016 is al bijna in zicht en Vespa richt zich daarom op de nieuwe lijn scooters voor 2017. Opvallend hierin zijn een aantal nieuwe kleuren die geleidelijk in 2017 leverbaar zullen worden. Zowel voor de Vespa Sprint als voor de Vespa Primavera staan er een aantal veranderingen op papier.

Vespa Primavera 2017

Het lijkt erop dat wij de donkerblauwe Vespa Primavera in 2017 niet meer terug zullen zien. Van de lichtblauw Primavera is een tijdje geleden al afscheid genomen in Pontedera, Italië, de thuisbasis van Vespa. Deze kleuren zullen plaats moeten maken voor twee nieuwe kleuren, een nieuwe Primavera Azzurro en de geheel nieuwe Corallo. Met de Vespa Primavera Corallo maakt Vespa een gewaagde stap. De Corallo (‘koraal’ in het Italiaans’) heet zo vanwege de karakteriserende kleur. De Corallo kleur is afgeleid van een koraalsoort rondom Italië.

Vespa Sprint 2017

Ook de kleuren van de Vespa Sprint kunnen in 2017 een opfrisbeurt verwachten. De drie populairste kleuren, zwart, wit en rood blijven behouden. De gele en blauw Sprint scooters zullen echter plaats moeten maken voor nieuwe moderne kleuren. Zo rollen er binnenkort een ‘Sprint Verde Met ‘, een groene Vespa Sprint en een ‘Vespa Sprint Arancio’, een oranje Sprint van de band. Vooral met deze oranje Sprint maak je een echte verschijning.

Wanneer deze nieuwe Vespa 2017 scooters daadwerkelijk bij Scooterstore te koop zijn is nog niet bekend. Uiteraard bieden wij ook in 2017 uitgebreide betaalmogelijkheden voor de nieuwste Vespa Sprint en Primavera. Zo kan kun je straks ook gewoon je eigen Vespa Sprint Verde Met leasen en in termijnen betalen.

Houd onze website in de gaten voor meer informatie aangaande de levertijden in 2017.

Update 11-4-2017:
De eerste nieuwe 2017 kleur is zojuist binnengekomen, de Vespa Primavera Azzurro Pastello blauw. Deze nieuwe Primavera kopen of leasen? Stel de Vespa zelf samen op onze website

Update 1-5-2017:
Ook de nieuwe Sprint kleuren zijn nu uit voorraad leverbaar. Zo kunnen wij de Vespa Sprint Verde groen binnen een week bij jou thuis afleveren. 

Picture of Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten