De nieuwe Vespa’s van 2019

De nieuwe Vespa’s van 2019

Iedereen is bekend met de huidige Vespa’s. In 2018 is Vespa o.a. met de Vespa Sprint S RST Nardo Grey als nieuwe kleur gekomen, werd het 50-jarig jubileum van de Vespa Primavera gevierd en kreeg de Vespa Primavera een make-over. Nu staat 2019 voor de deur en ook voor 2019 zijn er een aantal aanpassingen te vinden.

Vespa Sprint

Bij de Vespa Sprint is er een wisseling onder de kleuren. We gaan afscheid nemen van de groene Vespa Sprint, maar we mogen de gele Vespa Sprint verwelkomen. We kennen natuurlijk de mat gele (Giallo Matt) van de Vespa Sprint S, maar deze stapt nu over, als glans geel, naar de Vespa Sprint. Deze gele kleur wordt ook wel Giallo Estate genoemd en zal vanaf 2019 bij Gerard Mulder te verkrijgen zijn.

Vespa Sprint S RST

De Vespa Sprint S RST neemt afscheid van de mat gele kleur, de Giallo Matt. De Sprint S RST krijgt er in 2019 een kleur bij, namelijk de Blu Vivace met een matte afwerking. Daarnaast wordt de Sprint S RST voorzien van nieuwe stickers op de zijkanten. Naast de nieuwe stickers krijgt de Sprint S RST een nieuw, sportief zadel.

Vespa Primavera

Na de make-over van afgelopen jaar krijgt de Vespa Primavera er een nieuwe kleur bij. De nieuwe Vespa Primavera krijgt een zacht groene kleur, deze wordt de Verde Relax genoemd. Tevens wordt er afscheid genomen van de licht blauwe kleur, Azzurro.

Vespa Primavera Touring

De Vespa Primavera Touring krijgt in 2019 een kleurenschema erbij. Dit kleurenschema wordt de Verde Bosco-kleurenschema genoemd. Daarnaast wordt de Primavera Touring voorzien van een zadel met nieuwe en elegante bekleding.

Vespa Primavera S

Voor de Vespa Primavera S zijn er in 2019 geen aanpassingen. Na de succesvolle introductie van dit model heeft Vespa besloten om voor nu nog geen aanpassingen door te voeren en de Primavera S eerst te laten zoals deze nu is.

Vespa leasen

Ook in 2019 is het mogelijk om de nieuwe Vespa’s te leasen bij Gerard Mulder. Je least de Vespa al vanaf €2,15 per dag. Naast de standaard accessoires kan je de Vespa verder nog naar smaak samenstellen. Geef tijdens het bestelproces aan hoe je de scooter wilt betalen. Kies bij de betaalmogelijkheden voor de optie ‘scooterlease’.

Picture of Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten