De nieuwe Peugeot Speedfight Rcup

De nieuwe Peugeot Speedfight Rcup

Peugeot heeft voor 2018 gekozen om de Peugeot Speedfight Iceblade te vervangen voor nieuw bloed. Het model dat in plaats van de Iceblade is gekomen wordt de Rcup genoemd. De Rcup behoudt natuurlijk dezelfde vorm als die Speedfight, maar heeft ook een paar vernieuwingen meegekregen.

Peugeot Speedfight Rcup motor

De Peugeot Speedfight Rcup motor is voorzien van de nieuwste Euro4 techniek. Dankzij deze techniek is de Peugeot Speedfight Rcup helemaal klaar voor 2018. De motor is een stuk schoner en ook nog eens iets zuiniger dan voorheen.

Kenmerken Speedfight Rcup

De kenmerken van de Speedfight Rcup zijn niet veel anders dan voorheen. De Rcup heeft een nieuwe kleuren samenstelling gekregen, waarbij gedacht is aan zijn sportieve looks. Het ontwerp van de Rcup is afgeleid van het Franse GT-race principe, welke ook gebruikt is bij de Peugeot 208. Daarnaast is de Rcup te herkennen aan de bekende helicoid koplampen, aluminium voetplaten, digitaal instrumentenpaneel en zijn sportieve uitstraling.

Peugeot Speedfight Rcup leasen

Ook in 2018 is het mogelijk om de Peugeot Speedfight Rcup te leasen. Is het kopen van de Peugeot Speedfight Rcup net iets te duur? Bekijk dan de mogelijkheden om de Speedfight Rcup te leasen tegen aantrekkelijke maandbedragen. Bij het leasen kan je kiezen uit 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. Na deze looptijd is de scooter helemaal afbetaald en heb je verder geen financiële verplichtingen meer.

Picture of Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten