Nieuwe Vespa Primavera

Nieuwe Vespa Primavera

Vespa gaat in 2018 gewoon door met de Vespa Sprint en Primavera. Voor de Vespa Primavera zijn een aantal dingen veranderd. Zo heeft Vespa bij de Primavera 2018 gekozen voor een andere motor, hebben ze een nieuwe kleur toegevoegd aan de lijn en afscheid genomen van een kleur.

Vespa Primavera 2018

De Vespa Primavera 2018 heeft een aantal verandering gekregen. Vespa heeft besloten om de motor van de Primavera te vervangen door een injectiemotor, een nieuwe kleur aan de lijn toe te voegen en heeft afscheid genomen van een kleur.

Vespa Primavera motor

De Vespa Primavera 2018 heeft een nieuwe I-Get injectiemotor gekregen. Deze I-Get injectiemotor gaat ervoor zorgen dat de Primavera 2018 zuiniger is dan zijn voorganger. Daarnaast is deze injectiemotor voorzien van de nieuwe Euro4 technieken. Deze technieken zorgen ervoor dat de motor voldoet aan de laatste milieueisen.

Vespa Primavera kleuren

Voor 2018 heeft Vespa gekozen om afscheid te nemen van de kleur koraalrood, ook wel de Rosa Corallo genoemd. In plaats van deze kleur komt er een donker blauwe kleur bij. Deze nieuwe kleur is vanaf heden ook beschikbaar en kan dus ook besteld worden.

Vespa Primavera velgen

Naast de motor en de kleuren zijn ook de velgen van de Primavera aangepast. Deze zijn een stukje groter, namelijk 12 inch en onderscheiden zich nog nadrukkelijker door een bijzonder vijfspaaks ontwerp. De Primavera 2018 is momenteel verkrijgbaar bij Gerardmulder.nl.

Vespa Primavera 2018 Gerard Mulder

Ook Gerard Mulder gaat in 2018 verder met de Vespa Primavera. Je kan deze gemakkelijk en snel online bestellen via onze webshop. Wil je Primavera 2018 bestellen en betalen via iDeal? Dat kan, geef tijdens het bestelproces aan dat je via iDeal wilt betalen. Wil je Primavera wel kopen, maar kan je niet het hele bedrag gelijk betalen? Kies dan voor de optie leasen. Je kan de scooter tegen aantrekkelijk lage maandbedragen betalen en je bent bij aflevering al volledig eigenaar van de scooter! Meer informatie over het kopen of leasen of heb je een algemene vraag, neem dan gerust contact met ons op.

Picture of Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten