De Peugeot Kisbee breidt uit

De Peugeot Kisbee breidt uit

Peugeot heeft de succesvolle Kisbee lijn uitgebreid met de sportieve Kisbee R en de Kisbee TCR. De nieuwe Peugeot’s zijn voorzien van een sportief uiterlijk die combineert met de praktische eigenschappen van de Peugeot Kisbee.

Peugeot Kisbee R

De Kisbee R is er voor diegene die graag de praktische eigenschappen van de Kisbee combineert met een sportief maatpak. Dat sportieve maatpak bestaat uit: een sportieve rode striping op de velgen, aluminium vloerpanelen, de herkenbare R-badge, een compacte stuurspoiler en een comfortabel zadel met rode stiksels. Dit alles zit verpakt in de Kisbee R Iced Grey.

Peugeot Kisbee TCR

De Kisbee TCR is een scooter die gebaseerd is op de imposante 308 TCR, een hot hatch die speciaal is ontwikkeld voor het circuit. De Kisbee TCR is de meest dynamische telg uit het programma die een sportief uiterlijk combineert met de fijne eigenschappen die van een Kisbee gewend bent. De sportieve looks zijn te herkennen aan de unieke striping, aluminium vloerpanelen en een compacte stuurspoiler.

Zowel de Peugeot Kisbee R als de Kisbee TCR zijn uit voorraad verkrijgbaar bij Gerard Mulder. Wil je de Kisbee niet gelijk betalen, maar leasen? Dat kan gemakkelijk en snel bij ons in de online webshop. Geef bij de betaalmogelijkheden aan dat je de scooter wilt leasen. Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen, kunnen wij voor je kijken naar de mogelijkheden.

Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten