EICMA 2019: Nieuwe Vespa’s

EICMA 2019: Nieuwe Vespa’s

EICMA 2019: Nieuwe vespa’s

Op de EICMA in Milaan zijn de nieuwe scooters gepresenteerd voor 2020. Een van de vele aanwezigen was Vespa. Vespa is een samenwerking aangegaan met één van de meest creatieve en invloedrijke ontwerpers van dit moment. Vespa heeft tevens ook twee nieuwe modellen geïntroduceerd en heeft in de kleuren een aantal aanpassingen gedaan.

Vespa Sprint 2020

De Vespa Sprint krijgt in 2020 een nieuwe uitvoering erbij. De nieuwe uitvoering van de Vespa Sprint gaat de Vespa Sprint Racing Sixties heten. Het ontwerp is geïnspireerd door de jaren 60, een legendarische periode in de geschiedenis van racen en motorrijden, introduceert Vespa de nieuwe serie Vespa Sprint Racing Sixties. De Sprint Racing Sixties vallen op door de gele en rode graphics op het groene en witte chassis. Tevens is de Sprint voorzien van een gloednieuw zadel, gouden velgen en mat zwarte details.

De Vespa Sprint S RST neemt afscheid van de mat gele kleur, maar verwelkomt de nieuwe mat blauwe kleur. Deze mat blauwe kleur wordt ook wel de Vespa Sprint S RST Blue Vivace genoemd. De Sprint S RST Blue Vivace is verkrijgbaar in de standaard uitvoering, maar ook in de special edition uitvoering.

De Vespa Sprint zal in vier verschillende kleuren beschikbaar zijn. Echter is de vierde kleur alleen als brom uitvoering verkrijgbaar. De bekende standaard kleuren zwart, wit en rood zijn volgend jaar als snor uitvoering verkrijgbaar. De brom uitvoering krijgt er een kleur bij en dat is geel. De gele kleur maakt de overstap van de Sprint S RST naar de Sprint.

Vespa Primavera 2020

Vespa heeft een partnerschap gesloten met één van de meest creatieve en invloedrijke ontwerpers van dit moment. Sean Wotherspoon is één van de rijzende sterren voor jongerenmode in de VS. Op de EICMA hebben Vespa en Sean Wotherspoon de eerste vruchten van hun samenwerking voorgesteld aan het publiek. De Vespa Primavera Sean Wotherspoon is een speciale en limited edition welke de creativiteit van Sean Wotherspoon weerspiegeld. De Primavera Sean Wotherspoon is voorzien van verschillende kleuren.

De Vespa Primavera Touring zal in twee verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, rood en groen. De rode uitvoering is een bekende kleur die al een tijdje meegaat, maar de groene kleur is nieuw. De Primavera Touring zal in het donker groen verkrijgbaar zijn.

De Vespa Primavera S RST is de enige uitvoering die niet veranderd. De Vespa Primavera S RST is verkrijgbaar in de drie bekende kleuren. Deze kleuren zijn mat rood (Rosso Profondo), mat beige (Beige Sahara) en mat blauw (Blu Armonia).

Vespa kopen

Ook in 2020 kan je nieuwe Vespa’s bij Gerard Mulder kopen. De Vespa’s zijn uit voorraad leverbaar en worden door het hele land geleverd. De kosten van de bezorging? €0,-. Gerard Mulder bezorgt gratis door het hele land. Liever de Vespa’s leasen? Ook dat kan, je kan de Vespa’s tegen aantrekkelijke maandbedragen leasen.

Picture of Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten