De nieuwe Yamaha Neo’s zijn weer verkrijgbaar

De nieuwe Yamaha Neo’s zijn weer verkrijgbaar

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar nu is ons geduld ook eindelijk beloond. De nieuwe Yamaha Neo’s zijn binnen. Yamaha heeft het bekende model weten aan te passen naar een Euro4 model, maar maakt nog steeds gebruik van de vertrouwde injectiemotor.

Yamaha Neo’s 2018

De nieuwe Yamaha Neo’s 2018 is in drie verschillende kleuren te verkrijgen, Nimbus Grey (grijs), Competition White (wit) en Midnight Black (zwart). De Yamaha Neo’s wordt aangedreven door luchtgekoelde viertaktmotor, welke conform is aan de EU4-regelgeving. Daarnaast is de Neo’s ook nog eens schoon, stil en extreem zuinig. Om het woon-werkverkeer zo efficiënt mogelijk te maken heeft Yamaha de Neo’s voldoende vermogen gegeven om dit mogelijk te maken. Daarnaast biedt de Neo’s meer dan voldoende ruimte voor twee personen en is de Neo’s compact genoeg voor de binnenstad. Er is genoeg beenruimte voor een ontspannen rit en de opbergruimte biedt ruimte voor een integraaglhelm. Het LCD instrumentenpaneel geeft u in één oogopslag alle informatie over de scooter. Het digitale instrumenten paneel heeft een blauwe achtergrondverlichting en is voorzien van een brandstofmeter, klok, snelheidsmeter en waarschuwingslampjes. Door het elegante en vloeiende lijnenspel is de Neo’s een unieke stadsscooter.

Yamaha Neo’s kopen of leasen

Het is mogelijk om bij Gerardmulder.nl de Yamaha Neo’s te kopen of te leasen. Kopen kan al vanaf €2.699 of leasen vanaf €54,52 per maand. U kunt de Yamaha online samenstellen en kopen. Mocht u nou niet beschikken over de financiële middelen om het bedrag in één keer te kunnen betalen dan kunt u ook gebruik maken van de optie leasen. U betaalt maandelijks een termijnbedrag en bent na levering al eigenaar van de scooter.

Picture of Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten