Update vertraging Tomos

Update vertraging Tomos

Tomos heeft tijdens de productie een fout ontdekt, waardoor ze de uitlevering hebben moeten uitstellen. Tomos wilt dat elke brommer die bij hun van de band af rolt goed is. Zo heeft Tomos in een excuusbrief laten weten dat zij het betreuren dat de productie zo’n grote vertraging heeft opgeleverd. Maar er is nu ook goed nieuws, de eerste Tomos brommers zijn binnenkort weer leverbaar.

Gefaseerde uitlevering

De nieuwe Tomos worden gefaseerd uitgeleverd. Tomos begint met het uitleveren van de Standard en zal vervolgens doorgaan om de rest van haar modellen te kunnen leveren. Mocht u een Tomos bij ons hebben besteld dan zullen wij u op de hoogte houden van de status van uw bestelling. De bestellingen die als eerst zijn geplaatst zullen ook als eerst uitgeleverd worden.

Levering Tomos

Zodra uw Tomos bij ons binnen is gekomen zullen wij deze voor u gaan klaar maken. Wij zullen dan contact met u gaan opnemen om u op de hoogte te brengen van de huidige status van uw bestelling en we zullen dan ook een afspraak gaan maken over de levering van uw scooter.

Heeft u vragen over de bestelling van uw Tomos, de levertijd van de Tomos modellen of heeft u vragen of iets anders, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 050-5416226 of een mailtje te sturen naar info@gerardmulder.nl

 

Picture of Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten