Nieuwe Sym Fiddle III Matzwart

Nieuwe Sym Fiddle III Matzwart

De vernieuwde Sym Fiddle III is vanaf nu leverbaar. De Sym Fiddle III combineert mooie vintage-elementen met moderne technologie van nu. Zo is het nieuwe design van de Fiddle III geïnspireerd op de elegante Italiaanse lijnen uit het verleden, maar zijn het moderne dashboard en de LED-dagrijverlichting helemaal van deze tijd.

Sym Fiddle III kopen?

Dan zit je goed bij Gerard Mulder. Wij hebben alle Fiddle III scooters uit voorraad leverbaar en kunnen deze op korte termijn gratis bij jou bezorgen. Koop tevens gelijk de benodigde Sym Fiddle III accessoires zodat de scooter direct compleet geleverd kan worden

Sym Fiddle III Leasen

Een Sym Fiddle III leasen is bij Gerard Mulder erg gemakkelijk. Je stelt de Fiddle naar eigen smaak samen en kiest vervolgens voor de optie scooterlease. Hierbij kies je voor de lease looptijd die jou het beste uitkomt. Ook kan je hierna kiezen voor extra accessoires zoals bijvoorbeeld een windscherm of een kettingslot om de scooter extra veilig te maken of naar eigen style te laten maken. Je betaald de Sym per maand en kan altijd boetevrij extra geld overmaken. Vervolgens wordt er een aanvraag gedaan bij de leasemaatschappij en hoor je van ons of er een goedkeuring is gegeven.

Direct bestellen?

https://gerardmulder.nl/sym-fiddle-3-4t/

Picture of Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten