Peugeot pakt uit met nieuwe kleuren

Peugeot pakt uit met nieuwe kleuren

Peugeot heeft op de dealershow haar nieuwe kleuren geïntroduceerd. Hierbij zijn alle modellen van Peugeot voorbij gekomen. Elk model heeft voor 2020 nieuwe kleuren gekregen.

De Kisbee RS zal vanaf dit jaar verkrijgbaar zijn in de kleur Celest Blue. Verder is de Kisbee RS te herkennen aan de rode accenten op de scooter en de velg en de aluminium treeplanken.

Verder zal de Peugeot Speedfight verkrijgbaar zijn in het wit en mat grijs. De witte uitvoering is te herkennen aan de groene accenten bij de koplampen en de groene oppakbeugel. Verder is de Franse vlag op de Speedfight te vinden en zijn de aluminium treeplanken weer terug op de Speedfight. De mat grijze uitvoering zal te herkennen zijn aan de blauwe accenten bij de koplampen en de blauwe oppakbeugel. Net als de witte uitvoering heeft de mat grijze Speedfight de Franse vlag en de aluminium treeplanken.

De Peugeot Tweet is in 2020 alleen nog maar te verkrijgen in de kleur glans grijs. Deze glans grijs heeft een donkere tint dan de grijs die voorheen werd gebruikt voor de Peugeot Tweet. Verder is de Tweet te herkennen aan de grote wielen met zwarte velgen.

De Peugeot Django krijgt twee nieuwe kleuren, of eigenlijk zijn het twee oude bekenden van de Django. We kennen allemaal de Django Evasion waar de bovenkant van de scooter wit was en de onderkant een kleur had. Nu heeft Peugeot de rode variant weer terug gehaald. Deze Peugeot Django is voorzien van een nieuwe grill met logo op de voorkant. De andere oude bekende is de Peugeot Django Sport. Van de Peugeot Django Sport is de mat grijze uitvoering terug gehaald. Deze mat grijze Django is te herkennen aan de nieuwe grill met logo, de witte strepen en nummer 55 op de zijkanten.

Deze nieuwe kleuren van Peugeot zullen binnenkort verkrijgbaar zijn bij de Gerardmulder.nl.

Picture of Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten