De nieuwe Peugeot Django Range

De nieuwe Peugeot Django Range

Na de succesvolle Django reeks van Peugeot in 2017 met o.a. de Sweet collection editie gaat Peugeot ook in 2018 verder met Django lijn. Nu waren er in 2017 vijf Django modellen waar we uit konden kiezen, maar voor 2018 heeft Peugeot alles terug gebracht naar 1 model.

Peugeot Django Range

De Peugeot Django Range is het Django model voor 2018. Deze Django Range moet de Django modellen van 2017 doen vergeten en Peugeot een nieuw leven in blazen door middel van een aantal aanpassingen.

Vernieuwingen voor 2018

Peugeot heeft de Django voorzien van een nieuwe motor en nieuwe kleuren. Deze motor is voorzien van de nieuwste technieken die voldoen aan de nieuwe regels voor 2018. Daarnaast is de Peugeot Django Range in drie verschillende kleuren verkrijgbaar.

Motor

Peugeot heeft de motor van de Django vervangen door een injectiemotor. Deze nieuwe injectiemotor is voorzien van de nieuwste Euro4 technieken. Dit betekent dat de motor voldoet aan de nieuwe emissienormen die sinds januari 2018 gelden voor alle scooters. Hierdoor is de Peugeot Django een stuk zuiniger en schoner dan zijn voorganger. Dankzij deze nieuwe technieken kan je dus nog jaren vooruit met je nieuwe Peugeot Django Range.

Kleuren

Peugeot brengt de Django Range uit in drie verschillende kleuren: Satin Chocolate(mat bruin), Matt Grey (mat grijs) en White Blackcurrant (wit/paars). Met deze drie kleuren slaat Peugeot een nieuwe weg in en gaat het vol vertrouwen dit jaar in met de Django Range.

Peugeot Django Range kopen of leasen

Het is al mogelijk om de Peugeot Django Range te kopen of te leasen. Je kunt de Django Range volledig samenstellen naar wens en tijdens het bestellen kan je aangeven of je wilt kopen of leasen. Het leasen van een Peugeot Django Range kan al vanaf slechts €54,52 per maand!

Picture of Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten