Nieuwe Peugeot Django kleuren 2017

Nieuwe Peugeot Django kleuren 2017

Peugeot Django kleuren 2017

De Peugeot Django is nu al een tijdje leverbaar in verschillende uitvoeringen. In februari 2017 komen er voor de Peugeot Django Sport twee nieuwe kleuren beschikbaar, de Sport Matt Grey en Deep Pink. Ook de Django Evasion lijn wordt uitgebreid met twee frisse kleuren, de Evasion Pistachio met een pistache kleur en de Django Evasion Milky White, die wit gekleurd is.  

Peugeot Django Sport Matt Grey & Deep Pink

De Peugeot Django Sport was al leverbaar in een een aantal sportieve kleuren. Daar komen nu dus twee geheel nieuwe kleuren bij. De Django Sport Matt Grey die dus mat grijs van kleur is, zal met name bij de jonge mannen in de smaak vallen. Peugeot probeert hier waarschijnlijk mee te liften op het succes van de inmens populaire Vespa Sprint S, door nu met een eigen mat grijze scooter te komen. Dan is er nog de Django Sport Deep Pink, een knal roze Peugeot scooter waar niemand omheen kan. Welke vrouw niet gezien worden op zo’n hippe Django scooter? 

Peugeot Django Evasion Pistachio & Milky White

Ook de kleuren van de Peugeot Django Evasion kunnen in 2017 een opfrisbeurt verwachten. De huidige drie kleuren, blauw, oranje en rood blijven behouden. Daarnaast komen er twee nieuwe kleuren bij, de Django Evasion Pistachio, die zoals de naam al doet vermoeden een pistache kleur heeft. De Django Milky White is wit van kleur. 

Uiteraard bieden wij ook in 2017 uitgebreide betaalmogelijkheden voor de nieuwste Peugeot Django Sport en Evasion. Zo kan kun je straks ook gewoon je eigen Peugeot Django leasen en in termijnen betalen.

Houd onze website in de gaten voor meer informatie over nieuwe kleuren in 2017.

Update 3-5-2017: 
De Peugeot Django Sweet Collection, zoals de vier nieuwe 2017 kleuren gaan heten, is nu te bestellen via onze website

Peugeot Django Sport Deep Pink

Picture of Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten