Vespa komt met nieuwe kleuren voor 2021

Vespa komt met nieuwe kleuren voor 2021

In 2021 worden alle nieuwe scooters met een Euro5 motorblok geleverd. Vespa heeft deze al nieuwe uitvoeringen al klaarstaan en dat betekent dat Vespa hiermee voldoet aan de nieuwste milieu eisen voor 2021. Niet alleen het motorblok krijgt een update, maar ook de kleuren van Vespa krijgen een update.

De officiële foto’s van de nieuwe kleuren zijn helaas nog niet vrijgegeven door Vespa. Wel zijn de kleurbenamingen bekend.

Vespa Primavera 50 4T Euro5 RST:

Voor het seizoen van 2021 heeft Vespa gekozen om het kleuraanbod te vergroten met twee kleuren:

–          Oranje (Arancio)

–          Grijs (Grigio G01)

Uiteraard blijven de standaard Primavera geleverd worden in donkerblauw, groen, wit en zwart.

Vespa Primavera S 50 4T Euro 5 RST:

Bij de Vespa Primavera S nemen we afscheid van de kleuren mat rood en mat beige. Voor deze kleuren komen er maar liefst 3 nieuwe kleuren voor terug:

–          Mat Blauw (Blue)

–          Mat Grijs (Grigio Matt G02)

–          Mat Zwart (Nero Matt)

Vespa Primavera Touring 50 4T Euro5 RST:

De Primavera Touring wordt in 2021 nog maar in 1 kleur geleverd. De kleuren rood en groen komen te vervallen voor deze Touring editie.

–          Grijs (Grigio G03)

Vespa Sprint 50 4T Euro5 RST:

Bij de Sprint is er een wisseling van de wacht. Er komt 1 nieuwe kleur bij en we nemen afscheid van 1 kleur. De glanzend groen gaat uit het assortiment, maar dat betekent wel dat er ruimte is voor een nieuwe frisse kleur:

–          Geel (Giallo)

Vespa Sprint S 50 4T Euro5 RST

Eén van de meest populaire scooters van dit moment, de Vespa Sprint S RST. Bij dit model nemen we afscheid van de Grigio Lucido, maar houden we de kleuren mat grijs en mat blauw. Echter komt er wel een kleur voor terug en deze is toch wel opvallend te noemen. De Vespa Sprint Notte komt namelijk terug onder de naam Vespa Sprint S in de kleur mat zwart. Dat betekent dat het aantal kleuren voor de Sprint S op 3 staat.

–          Mat zwart (Nero Matt)

Verder komt Vespa met een geheel nieuwe uitvoering van de Vespa Primavera, namelijk de Vespa Primavera Red 50 4T Euro5 RST. Vespa heeft dit model ontworpen in samenwerking met het goede doel (RED).

Ook in 2021 kunt u een Vespa bij ons leasen. U kunt de Vespa geheel naar wens samenstellen en via uw winkelwagen de aanvraag voor de scooterlease invoeren. U krijgt op werkdagen binnen 24 uur de uitslag van uw aanvraag. Mocht u vragen hebben over de scooters of over het leasen dan staan onze medewerkers u graag te woord.

Team Scooterstore.nl

Team Scooterstore.nl

Koop of lease uw samengestelde A-merk scooter makkelijk via onze website.

Nieuwste Berichten