www.gerardmulder.nl
Home Zoeken Advies Contact
Blijf op de hoogte! Kom eens langs! Vraag om advies!
Kosten onderhoud Vraag om advies!

Hieronder vindt u alle benodigde informatie over ons bedrijf. Bij de aanschaf van een nieuwe scooter komt er een bedrag bovenop de catalogusprijs van €199, dit is voor de kosten rijklaar maken (olie, benzine, afleveringsbeurt) en het kenteken. Bij een gebruikte bromfiets zijn er geen extra kosten. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf. Dit geeft ons de mogelijkheid om bromfietsen zelf tenaam te stellen. De kosten hiervan bedragen €10. Het enige wat u nodig heeft is een geldig rijbewijs.

   

FA Gerard Mulder.Versie 7.0

  

    

De pure bromfiets specialist     

           

  

Olgerweg 55                                            Geopend: Maandag - Zaterdag 09:00-18:00

9723 EB Groningen       WWW.GERARDMULDER.NL      Donderdag 09:00-21:00
Tel: 050-5416226           INFO@GERARDMULDER.NL             Vrijdag 09:00-20:00
    
  
                                  

 

Informatie voor onze rechtstreekse afnemers, van zowel nieuwe als gebruikte brommers.

 

Wij zijn u zeer erkentelijk voor de aanschaf van een snor/bromfiets/scooter bij onze zaak.Wij  verwachten dat het voertuig u het rijplezier geeft wat u er bij aankoop van verwachtte. Om dit te bevorderen hebben wij nog enkele tips voor u op een rijtje gezet:

 

Smering, afstelling, ontkolen en het vervangen van slijtdelen zoals banden, remschoenen e.d.

behoren tot normaal onderhoud. Dit dient te worden verricht volgens het onderhoudsschema van het instructieboek. Indien dit ontbreekt kunt u als richtlijn hanteren; om de maximaal 4000 km of minimaal één keer per jaar. Voor een servicebeurt is het noodzakelijk dat het voertuig bij ons achterblijft. U kunt brengen zonder afspraak. Voor vaste klanten is een gratis snor/bromfiets/scooter in principe beschikbaar. Indien u verzekerd wil zijn van een leenvoertuig maakt u een (telefonische) afspraak. Van een 4-takt scooter dient het oliepeil regelmatig door de eigenaar te worden gecontroleerd en zo nodig worden bijgevuld. Rijden met een te laag oliepeil heeft zeer ernstige motorschade tot gevolg.

 

Eenvoudige reparaties zullen wij zoveel mogelijk verrichten: “Klaar terwijl u wacht”. Indien dit niet mogelijk is geniet u als vaste klant voorrang bij de reparatie.

 

In geval van storing of schade kunt u gebruik maken van onze ophaaldienst op route, in de gehele provincie Groningen en de kop van Drente. Uw voertuig wordt zo spoedig mogelijk, doch zeker binnen 3 werkdagen, opgehaald tegen het vaste tarief van €25,-. Ook kunt u altijd gratis gebruik maken van onze speciale 2wieleraanhanger. Anders dan voor een normale reparatie kan voor de duur van een schadereparatie geen gratis leenscooter worden verstrekt.

 

Koud starten dient te geschieden op de choke, met het gas dicht of met iets gas. Werkt dit na enige pogingen niet dan is de motor mogelijk verzopen. Start nu zonder choke, met vol gas.

Wanneer een voertuig met elektrische starter niet vlot start, moet ter besparing van de accu de kickstarter worden gebruikt. Op een accu rust maximaal 2 maanden fabrieksgarantie. Wanneer uw voertuig langer dan 2 maanden niet gebruikt wordt, dient u de accu middels een zogenaamde druppellader in conditie te houden. Een op een scooter gemonteerd windscherm kan bij felle zonneschijn gaan fungeren als een brandglas en hiermee smeltschade aan de scooter toebrengen. Voor een dergelijke schade is de eigenaar van de scooter verantwoordelijk, deze komt niet voor garantie in aanmerking.

 

Wij zijn tussenpersoon van de verzekeringsmaatschappij van de ANWB. Vraagt u naar onze tarieven. Bij aankoop kunnen wij u van dienst zijn met financiering, leasing of uitgesteld betalen. In geval van verkoop van uw voertuig kunnen wij u adviseren omtrent de verkoopwaarde en in sommige gevallen kunnen wij zelf een bod uitbrengen.

 

Als u na lezing van het instructieboek en deze extra informatie nog vragen over heeft, zijn wij graag bereid om u verder van advies te dienen. 

 

Wij wensen u veel rijplezier!

 

 

Uw scooter heeft na aankoop ook enig onderhoud nodig. Wij zijn in staat deze nazorg te geven. Voor de nazorg hebben wij een speciale servicekaart ontwikkeld waarbij de klant kan zien bij hoeveel kilometer de bromfiets voor een beurt moet komen. Deze is hieronder te zien.

 

       

SERVICECOUPONS

 

* Iedere nieuwe scooter wordt afgeleverd met een gratis volle tank.
* De 1e beurt verrichten wij enkel ’s ochtends, van maandag tot en met zaterdag. Dit kan zonder afspraak en er kan op worden gewacht. 
* Voor iedere vervolgbeurt is het noodzakelijk dat het voertuig achterblijft. U kunt brengen zonder afspraak. Een gratis snor/bromfiets/scooter is in principe beschikbaar. Indien u verzekerd wil zijn van een leenvoertuig maakt u een (telefonische) afspraak. Het leenvoertuig is enkel geschikt voor single gebruik.
* Ook na de 2e en 3e beurt dient verder onderhoud te worden verricht. Wij adviseren dit volgens het schema van het instructieboek te doen. Gemiddeld komt dit neer op; eens per ± 4000 km of één keer per jaar. Deze beurten worden op de achterzijde van dit formulier afgetekend.                                                                                                                                                                                                                                                                                      
* Wij verzoeken u voor elke servicebeurt het handleiding/instructieboek, het service/garantieboek en dit formulier mee te brengen. 
* De couponprijs is incl. bougie, smeermiddelen en diversen. Exclusief eventuele slijtagedelen. 2-takt olie wordt niet aangevuld, 4-takt olie daarentegen wel.  

 

 

1e servicebeurt

 

 

   

500 km

 

van € 25,-

 

Voor €0,-

 

Datum:

Km stand:

Stempel:

 

 

2e  servicebeurt

  

     

      

2500 km

 

van € 125,-

 

Voor €75,-

 

Datum:

Km stand:

Stempel:     

 

3e servicebeurt

 

 

 

5000 km

 

van € 125,-

 

Voor €75,-

 

Datum:

Km stand:

Stempel:              

Copyright Gerard Mulder 2004 | Disclaimer | Webdesign: E-Marketing Support